Brochure aanvraag

DE WERELD LIGT
AAN UW VOETEN

Als u hieronder uw wensen en gegevens doorgeeft, sturen wij u per mail een Talisman inspiratie brochure toe. Als vertrekpunt voor uw Talisman reis, ter inspiratie.Waar wilt u naar toe?

Als u hieronder uw wensen en gegevens doorgeeft, sturen wij u per mail een persoonlijke Talisman brochure toe. Als vertrekpunt voor uw Talisman reis, ter inspiratie.

Kies een bestemming
Kies een bestemming
Wat is/zijn uw voorletter(s)?
Wat is uw voornaam?
Wat is uw achternaam?
Maak een keuze

Klanten aan het woord

Wij zijn al vaker met Talisman Reizen op vakantie gegaan en dat zegt natuurlijk genoeg. Wij zijn heel kieskeurig en overal moet je achter foutjes aan, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt bij Talisman. Prijzen zijn ook interessanter doordat ze contracten hebben met de accomodaties. En zijn ze zelf op de accomodaties of gebieden geweest, ze weten dus waar ze over praten en kom je niet in het massa gebeuren.

- Familie Adriaans, 03-03-2019

Wij hebben nu voor de derde keer een reis laten samenstellen door Talisman. En het bevalt ons nog steeds goed. Veel is mogelijk en de persoonlijke benadering van het persooneel, in ons geval Evelyn Oostveen, bevalt ons prima. Er wordt goed naar je geluisterd, wat de wensen zijn en wat je wil en zeker wat je niet wilt. Alles is tot het laatste toe super goed geregeld, overal is aan gedacht en rekening mee gehouden.

- Familie Zoeteweij, 01-07-2019

Uiterst fijne ervaring om met Talisman te werken.
Onze reis naar Thailand was top en Linda Kanters van Talisman voelde zeer goed aan wat onze wensen waren.
Onmiddellijk werd er gereageerd om aanpassingen aan voorgestelde offerte uit te voeren.
Eens onze reis was begonnen, liep alles feilloos en werden al onze wensen vervuld!

- Familie Mets, 31-01-2019

Waarom Talisman

Het begint met uw idee. In een persoonlijk verkennend gesprek en veelvuldig contact begeleiden we u naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis. Alles gebaseerd op uw wensen en beweegredenen. Door te luisteren en te inspireren. Zo ontstaat een individueel weefwerk van accommodaties en activiteiten samengebracht in een geheel eigen reisplan. Geen googlebare formule, wel een puur en passend reisontwerp.

Bevlogen specialisten

De landenspecialisten van Talisman zijn bevlogen reizigers die hun bestemmingen van haver tot gort kennen. Daarnaast zijn het volwaardige gesprekspartners voor zelfs de meest ervaren reizigers. Iedere reis wordt op maat en in uitvoerig overleg ontworpen. Een beetje van uzelf, en een beetje van Talisman.

Unieke en exclusieve reizen

Met Talisman reist u naar de mooiste plekken ter wereld, en iedere reis wordt geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren samengesteld. Onze maatwerk reizen nemen u mee naar plaatsen die uw reis uniek maken met ontmoetingen die uw reis onvergetelijk maken.

We maken het u makkelijk

Onbezorgd op reis, laat het zware werk maar aan ons over. U bespaart kostbare tijd doordat de specialisten van Talisman de logistieke puzzel voor u oplossen. Het uitzoekwerk doen wij graag voor u. En ter plaatse zorgen wij ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit zodat u enkel hoeft te genieten.

Onze specialisten

ANNELIES HOOGENBOOM
Brazilië, Mexico, Thailand, Griekenland
e.
annelies@talisman.nl
INGRID HERMANS
Japan, Malediven, Sri Lanka, Seychellen
e.
ingrid@talisman.nl
RONDA ESPINOSA
Argentinië, Japan, Ecuador, Chili
e.
ronda@talisman.nl
SHEILA LUIJTEN
Zuid-Afrika, Peru, Canada, Australië
e.
sheila@talisman.nl