OP REIS MET TALISMAN

DE WERELD LIGT
AAN UW VOETENWaar wilt u naar toe?

Reist u met Talisman, dan wordt uw reis helemaal aan de hand van uw wensen en voorkeuren samengesteld. Onze reisspecialisten kennen hun bestemming van haver tot gort en zijn uw ideale gesprekspartner. Zij treden dan ook graag, naar aanleiding van uw aanvraag, met u in contact. Zo kunnen zij de laatste relevante vragen nog aan u stellen alvorens zij aan de slag gaan met uw persoonlijke reisontwerp.

Heeft u nog nooit met Talisman gereisd, of is uw laatste reis met ons alweer enige tijd (>5 jaar) geleden? Dan rekenen wij ontwerpkosten van € 250,- voor het maken van een uitgebreid reisplan en de toegang tot uw Mijn Talisman omgeving. Dit bedrag hoeft u niet op voorhand te voldoen, maar wordt wel in rekening gebracht indien u de reis niet bij Talisman boekt. Uiteraard is de kennismaking en het ontvangen van meer informatie ten aanzien van uw reis geheel vrijblijvend. 

Vul hier uw gewenste bestemming in.
Heeft u bepaalde allergieën of heeft één van u medereizigers een beperking. Laat het ons dan weten, op deze manier kunnen wij ons zo goed mogelijk voor bereiden!
Wat is uw voornaam?
Wat is uw achternaam?
+31 ( __ ) __ __ __ __
Maak een keuze

Klanten aan het woord

De Talisman specialisten luisteren goed, en denken mee. Talisman heeft een indrukwekkend netwerk, de travel designers ontzettend veel kennis. Je merkt aan alles dat ze begaan zijn met hun werk. 

- De heer Van Dinten, mei 2022

Wij hebben nu voor de derde keer een reis laten samenstellen door Talisman. En het bevalt ons nog steeds goed. Veel is mogelijk en de persoonlijke benadering van het persooneel, in ons geval Evelyn Oostveen, bevalt ons prima. Er wordt goed naar je geluisterd, wat de wensen zijn en wat je wil en zeker wat je niet wilt. Alles is tot het laatste toe super goed geregeld, overal is aan gedacht en rekening mee gehouden.

- Familie Zoeteweij, 01-07-2019

Uiterst fijne ervaring om met Talisman te werken.
Onze reis naar Thailand was top en Linda Kanters van Talisman voelde zeer goed aan wat onze wensen waren.
Onmiddellijk werd er gereageerd om aanpassingen aan voorgestelde offerte uit te voeren.
Eens onze reis was begonnen, liep alles feilloos en werden al onze wensen vervuld!

- Familie Mets, 31-01-2019

Waarom Talisman

Het begint met uw idee. In een persoonlijk verkennend gesprek en veelvuldig contact begeleiden we u naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis. Alles gebaseerd op uw wensen en beweegredenen. Door te luisteren en te inspireren. Zo ontstaat een individueel weefwerk van accommodaties en activiteiten samengebracht in een geheel eigen reisplan. Geen googlebare formule, wel een puur en passend reisontwerp.

Bevlogen specialisten

De landenspecialisten van Talisman zijn bevlogen reizigers die hun bestemmingen van haver tot gort kennen. Daarnaast zijn het volwaardige gesprekspartners voor zelfs de meest ervaren reizigers. Iedere reis wordt op maat en in uitvoerig overleg ontworpen. Een beetje van uzelf, en een beetje van Talisman.

Unieke en exclusieve reizen

Met Talisman reist u naar de mooiste plekken ter wereld, en iedere reis wordt geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren samengesteld. Onze maatwerk reizen nemen u mee naar plaatsen die uw reis uniek maken met ontmoetingen die uw reis onvergetelijk maken.

We maken het u makkelijk

Onbezorgd op reis, laat het zware werk maar aan ons over. U bespaart kostbare tijd doordat de specialisten van Talisman de logistieke puzzel voor u oplossen. Het uitzoekwerk doen wij graag voor u. En ter plaatse zorgen wij ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit zodat u enkel hoeft te genieten.

Onze specialisten

ANNELIES HOOGENBOOM
Brazilië, Maynmar, Thailand, Mexico
e.
annelies@talisman.nl
INGRID HERMANS
Japan, Malediven, Sri Lanka, Seychellen
e.
ingrid@talisman.nl
RONDA ESPINOSA
Argentinië, Japan, Ecuador, Chili
e.
ronda@talisman.nl
SHEILA LUIJTEN
Zuid-Afrika, Peru, Canada, Australië
e.
sheila@talisman.nl