Stel uw vraag

DE WERELD LIGT
AAN UW VOETEN

Wenst u meer inspiratie voor uw reis? Of wilt u graag meer informatie over een bepaalde bestemming? Laat het ons hieronder weten, en we komen snel bij u terug!Stel uw vraag

Hoe kunnen we u bereiken?

Wat is uw voornaam?
Wat is uw achternaam?
+31 ( __ ) __ __ __ __
Maak een keuze

* Deze informatie hebben we echt nodig

Klanten aan het woord

De specialisten van Talisman denken goed mee en handelen snel. Ze hanteren een duidelijke communicatie; ook last minute wensen worden direct opgepakt. In het bijzonder het vinden van een speciale locatie naar mijn specifieke wensen. Talisman bevalt zo goed dat ik zojuist alweer mijn derde reis heb geboekt. 

- Mevrouw R. Prins, april 2022

Wij hebben nu voor de derde keer een reis laten samenstellen door Talisman. En het bevalt ons nog steeds goed. Veel is mogelijk en de persoonlijke benadering van het persooneel, in ons geval Evelyn Oostveen, bevalt ons prima. Er wordt goed naar je geluisterd, wat de wensen zijn en wat je wil en zeker wat je niet wilt. Alles is tot het laatste toe super goed geregeld, overal is aan gedacht en rekening mee gehouden.

- Familie Zoeteweij, 01-07-2019

Uiterst fijne ervaring om met Talisman te werken.
Onze reis naar Thailand was top en Linda Kanters van Talisman voelde zeer goed aan wat onze wensen waren.
Onmiddellijk werd er gereageerd om aanpassingen aan voorgestelde offerte uit te voeren.
Eens onze reis was begonnen, liep alles feilloos en werden al onze wensen vervuld!

- Familie Mets, 31-01-2019

Waarom Talisman

Het begint met uw idee. In een persoonlijk verkennend gesprek en veelvuldig contact begeleiden we u naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis. Alles gebaseerd op uw wensen en beweegredenen. Door te luisteren en te inspireren. Zo ontstaat een individueel weefwerk van accommodaties en activiteiten samengebracht in een geheel eigen reisplan. Geen googlebare formule, wel een puur en passend reisontwerp.

Bevlogen specialisten

De landenspecialisten van Talisman zijn bevlogen reizigers die hun bestemmingen van haver tot gort kennen. Daarnaast zijn het volwaardige gesprekspartners voor zelfs de meest ervaren reizigers. Iedere reis wordt op maat en in uitvoerig overleg ontworpen. Een beetje van uzelf, en een beetje van Talisman.

Unieke en exclusieve reizen

Met Talisman reist u naar de mooiste plekken ter wereld, en iedere reis wordt geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren samengesteld. Onze maatwerk reizen nemen u mee naar plaatsen die uw reis uniek maken met ontmoetingen die uw reis onvergetelijk maken.

We maken het u makkelijk

Onbezorgd op reis, laat het zware werk maar aan ons over. U bespaart kostbare tijd doordat de specialisten van Talisman de logistieke puzzel voor u oplossen. Het uitzoekwerk doen wij graag voor u. En ter plaatse zorgen wij ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit zodat u enkel hoeft te genieten.

Onze specialisten

ANNELIES HOOGENBOOM
Brazilië, Mexico, Thailand, Griekenland
e.
annelies@talisman.nl
INGRID HERMANS
Japan, Malediven, Sri Lanka, Seychellen
e.
ingrid@talisman.nl
RONDA ESPINOSA
Argentinië, Japan, Ecuador, Chili
e.
ronda@talisman.nl
SHEILA LUIJTEN
Zuid-Afrika, Peru, Canada, Australië
e.
sheila@talisman.nl